JEDINSTVENI PODACI O PRODAJI VOZILA

SRPSKA ASOCIJACIJA UVOZNIKA VOZILA I DELOVA I CUBE POTPISALI UGOVOR O SARADNJI: JEDINSTVENI PODACI O PRODAJI VOZILA

Beograd, 29.03.2017. – Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova i kompanija CUBE, lider na tržištu poslovnih podataka u Srbiji, potpisali su ugovor o dugoročnoj poslovnoj saradnji. Tim ugovorom kompanija CUBE postaje zvaničan partner Asocijacije koji će vršiti prikupljanje i obradu podataka o novoregistrovanim putničkim i lakim dostavnim vozilima na mesečnom nivou. U isto vreme, Asocijacija i njene članice, uvoznici vozila, obavezuju se da u javnosti koriste samo zvanične podatke ove kompanije kada je broj prodatih vozila u pitanju.
Izveštaji kompanije CUBE baziraju se na zvaničnim podacima MUP-a Republike Srbije i ujedno predstavljaju najpreciznije i jedine autorizovane izveštaje o novoregistrovanim vozilima u Srbiji. Analize su rađene po međunarodno prihvaćenim standardima i u njima se mogu naći sve relevatne informacije o količini novoregistrivanih vozila, i to po:

• Vrstama vozila
• Proizvođačima/brendovima
• Modelima
• Vrsti, jačini i zapremini motora
• Boji
• Pregled prodaje po regionima i opštinama

Analize kompanije CUBE o broju novoregistrovanih vozila namenjene su svima koji profesionalno prate sektor autoindsutrije, a prvenstveno distributerima vozila, proizvođačima, uvoznicima i distributerima auto-delova, ulja, maziva, akumulatora, auto guma i svakako zaljubljenicima u auto industriju. Ovim činom CUBE učvršćuje svoju poziciju kao informator srpske privrede uz već intenzivnu saradnju sa vodećim udruženjima i asocijacijama u državi.

20170329_110839

20170329_113932
Iako se detaljni izveštaji prodaju, osnovni podaci su dostupni na sajtu kompanije CUBE, i to na adresi http://cube.rs/asocijacija-trzistevozila/

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova okuplja 30 članova, mahom uvoznika većine automobilskih brendova prisutnih na našem tržištu.

CUBE kompanija je vodeći pružalac poslovnih informacija u Srbiji. Nedavno je za razvoj inovativne poslovne platforme CUBE dobio investiciju od milion evra od strane vodećeg evropskog investicionog fonda ENIF, posredstvom South Central Ventures. Njihove alate koristi više od hiljadu klijenata za bolje poslovno odlučivanje, automatizaciju poslovnih procesa i unapređenje prodaje.

Za više informacija i nabavljanje primerka izveštaja kontaktirajte nas na: 011 414 2823 ili putem mejla info@cube.rs ili gensekuvoznicivozila@gmail.com

Podeli:
Share on LinkedIn15Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Email this to someone

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena *